workshop

DATUM OCH UPPLÄGG FÖR HÖSTEN 2021 KOMMER INOM KORT!


HÅLL I OCH HÅLL UT- VARA RÄDDA OM VARANDRA!

Målaräventyr eller "skapliga mellanrum"!

Jag bjuder in till tillfällen i min egna ateljé där min önskan är att låta fler hitta sitt egna uttryck, släppa ner axlarna och bege sig ut på målaräventyr.


Min önskan är att vi ska hitta det där mellanrummet i vardagspusslet där vi har tillit till målarprocessen och frihet i skapandet. Med lust och färg! Jag guidar er på vägen, bland mina egna pågående målningar, redskap och färger. Tillsammans hittar vi skapliga mellanrum!

Sagt av tidigare deltagare:

"Mycket kreativt, fantastiskt roligt och utvecklande för mig."

 

"Bra att det är lättsamt och tillåtande."

 

 "Jag uppskattar ditt lugn och genuinitet och att du så gärna delar med dig av din kunskap."

 

"Det är sååå skönt med tyst ateljé!"

 

"Så roligt att få hänga med dig och de andra på måndagar. Jag saknar det redan och vill gärna gå en ny omgång efter sommaren!!"


Skapliga mellanrum!

Vi träffas i min lokal på Gutevägen i Visby, då vi stannar upp allt annat en stund och beger oss ut (eller in) på upptäcktsfärd i målarprocessen! Inga förkunskaper krävs.


Jag kommer vid varje tillfälle ha en inspirations-genomgång, och även delvis utgå från Vedic Arts första principer- linje, form, färg och struktur. Mitt mål är att du får en chans att hitta ditt egna uttryck, våga experimentera och prova på att måla med olika verktyg och material. Helt enkelt- vi kommer att befinna oss i ett skapligt mellanrum!


Vi målar med akryl eller annan vattenlöslig färg, du som har material tar med det du vill och behöver. Jag kommer ställa iordning ett färg och materialbord med grundfärgerna samt några effektfärger som du kan köpa till för varje tillfälle (75 kr/kväll). Även akrylgrundad bomullsduk 140 cm bred finns att köpa (100 cm/175 kr). Verktyg, strukturmaterial och vattenhinkar finns! 


Jag bjuder på fika vid varje tillfälle.


Max antal: 8 personer 


Att ta med: en rulle papperstejp (minst 3 cm bred), oömma kläder och inneskor/tofflor. 


Start ÅTERKOMMER PGA RÅDANDE C-19. 


När du har fått bokningsbekräftelse med mer information, är anmälan bindande. Självklart tar vi alla eget ansvar under rådande C-19 tider.Varmt välkommen!


Måla och skåla med efterföljande målarlördag!

EN SKAPLIG HELG! DATUM INOM KORT!


Välkommen till dig som vill ge dig själv en färgrik skaplig helg!


Vi kommer att ses redan på fredag-kvällen, lagom för att fira av veckan och skåla in helgen. Vi målar och skålar! Fredagkvällen präglas av att vi kommer igång och målar, släpper ner axlarna, ger oss ut på det spännande målaräventyret! Du som vill får ett eller två glas vin eller något annat gott i glaset inklusive snacks. Jag berättar om mitt skapande och visar hur jag brukar sätta igång en målning. När vi har kommit på plats lyssnar vi på härlig musik som får oss att bara vara.


På lördagen fortsätter vi med våra målningar som nu har torkat. Nu går vi in för att hitta form, kanske fortsätta med struktur, titta på format och njuter av skaparprocessen. Jag vägleder er genom dagen. Du behöver inte ha målat innan, eller så har du det och vill ge dig själv en härlig helg där alla målarsaker är framplockade, få energi av andra och allt runt omkring är ordnat. 


Du välkomnas till min atelje där färgbord, verktyg, strukturmaterial finns uppdukat. En stor akrylgrundad bomullsduk (100*150 cm) ingår och om du vill måla mer finns både duk på metervara och uppspänd canvas att köpa till.


Måla och skåla- två glas vin och snacks på fredagen, sopplunch (vegetarisk) och fika på lördagen ingår! 


Tider:

Fredag kl 17-19.30

Lördag kl 10-15.00


Max antal: 8 platser


När du har fått bokningsbekräftelse med mer information, är anmälan bindande. Självklart tar vi alla eget ansvar under rådande C-19 tider.Varmt välkommen!

kreativa workshops- våga måla!


Efter överenskommelse är du eller ni välkomna till en kreativ, kravlös, lustfylld workshop hos mig på Gutevägen i Visby.

Kanske är ni en arbetsgrupp, kompisgäng, möhippa som vill göra något tillsammans? Maxantal 10 personer.


Vi planerar  tillfället  tillsammans  utifrån  era  önskemål!