målningar

magnolian blommar och här sitter vi och väntar...


Ett resultat från våren 2020- en tid ingen av oss kommer att glömma. Jag tror vi är många som än mer har njutit av naturens under: knoppar och blommor som ovetandes gett hopp och förtröstan.


Vi är i ett mellanrum.


Kärlek till er som är drabbade.


120*100 cm

9000 kr 


SÅLD

Målningar skapade med färgbeständig studiofärg i akrylkvalitet, ofta tillsammans med "mixed media" såsom sand, papper, gips. Jenny målar oftast på juteduk, men även på linne eller bomullsduk. Samtliga målningar är uppspända på kilram, monterade med upphängningsanordning och med en vitmålad träram. Många väljer att ha kvar den vita ramen, men det går också enkelt att lämna in för omramning.


Om inget annat är överenskommet förbehåller sig Jenny rätten att använda bilderna till produktframställning samt egen marknadsföring som webb, annonsering och utställning.

galleri: ett urval av sålda målningar:

Knytblusen- med krona eller horn?


Visades under Gotländsk vårsalong 2019. 10% av försäljningen donerades till organisationen "kvinna till kvinna".SÅLDkeep dancing- keep distancing...


Håll i håll ut... det är det vi ska göra nu. Även om vi vill kasta oss ut på dansgolvet, gör vi det med lite mer distans än vanligt. Jag älskar donna nr 3 från höger- en lite mer reserverad typ som försöker hålla de andra gyllene donnorna i schack. Det går hyfsat.


Keep dancing- keep distancing. 


110*60 cm


SÅLD

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användning av cookies.

Acceptera